Hans Mutsaers, Keurslager

Kookstudio 't Kookhuysch

Onze passie voor (h)eerlijke producten en (h)eerlijk eten is ontstaan in onze slagerij. Een aantal jaren geleden kregen wij de mogelijkheid om onze hobby te profesionaliseren en openden wij onze kookstudio 't Kookhuysch. 

In het prachtige kleine kerkdorp Loon op Zand, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, staat onze Kookstudio 't Kook-huysch.

Bij ons heerst Brabantse gezelligheid, waar niets moet en veel mag.

U bent bij ons op alle dagen van de week meer dan welkom.

Onze kookstudio is het meest geschikt voor groepen van 8 tot 18 personen. Bent u met meer of minder bel ons dan om te overleg-gen !

Onze ruimte leent zich er ook uitermate voor om te gebruiken als vergaderlokatie. Wij verzorgen naar wens uw drankjes, hap-jes, lunch en/of diner.

U kunt gratis parkeren bij ons in de straat.

Hoe ziet uw culinaire avondje er uit ?

Uw culinaire avondje uit begint in onze Kookstudio met een warm welkom rond 19.00 uur en heerlijke Bubbles en Bites. Daarna is het tijd voor de uitleg van de avond. Aan de hand van duidelijke en uitgebreid beschreven recepten neem je met een klein groepje de bereiding van een gerecht van het 4-gangen-menu voor je rekening. 

Vanzelfsprekend wordt het door jullie gemaakt 4-gangendiner gezamenlijk genuttigd in onze aangenzende warme, gezellige, intieme dinerruimte.

Ons accent ligt op de Italiaanse keuken, omdat wij dol zijn op Italië, het land, de keuken, de wijnen. Wij stellen telkens een nieuw verrassingsmenu samen.

Heeft u speciale wensen of allergieën, dan passen wij daar uiteraard de gerechten op aan. Naast de Italiaanse keuken bieden wij ook heerlijke menu's uit bijvoorbeeld de Franse- of Indische keuken. Ook een BBQ-workshop behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Wij bieden altijd maatwerk, dus heeft u een voorkeur, laat het ons weten ! 

Wij doen u graag een passend voorstel.

Een compleet avondje uit bij ons betekent: 

* Bubbles en bites bij binnenkomst

* 4-gangendiner

* Recepten

* Drankjes (frisdrank, bier, wijn, koffie/thee)

* Gebruik van alle materialen en faciliteiten

Prijs € 60,= p.p.

Hans Mutsaers, Keurslager

Dr. Kuyperlaan 179
5142TC Waalwijk
0416341448
0416341223

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten