Hans Mutsaers, Keurslager

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.

Ambachtelijk rauwe ham

Onze rauwe ham wordt nog op de traditionele manier gemaakt, droog gezouten en gerijpt. Alleen de hammen van de allerbeste kwaliteit komen hiervoor in aanmerking. De hammen worden droog gezouten gerijpt en gerookt. Dat proeft u! Vraag er naar in onze winkel, wij laten u graag een plakje proeven.

Ambachtelijke achterham

Onze ambachtelijke slagersham is heerlijk zacht en lekker sappig. De achterham wordt licht gepekeld en op een speciale manier afgekookt waardoor smaak en sappigheid optimaal behouden worden. Als finishing touch word hij nog licht gerookt. Een overheerlijke ham waar wij trots op zijn.

Ambachtelijke schouderham

Een beetje vergeten is de schouderham. Door het steeds verder ontwikkelen van supermarkten is de schouderham geworden tot een prijsproduct. De meeste consumenten zijn vergeten hoe een schouderham hoort te smaken. Onze schouderham wordt nog op de traditionele manier gemaakt, met liefde! Schouderham heeft van nature een iets robuustere smaak als achterham. Wij kunnen maar één ding zeggen, kom en overtuig u zelf.

Ambachtelijk rookvlees

Rookvlees word gemaakt van de “muis” dit is een onderdeel van het rund. De rookvlees wordt licht gepekeld, gedroogd en daarna gerookt. Door het drogen ontstaat een mooi ambachtelijk product.

Pain de Ardenne

Een echte ambachtelijke salamisoort, die nog op traditionele wordt bereid. Dit betekend dat het rijpingsproces nog volgens de ouderwetse methode wordt gehandhaafd. (ca. 6 maanden)

Hans Mutsaers, Keurslager

Dr. Kuyperlaan 179
5142TC Waalwijk
0416341448
0416341223

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten